pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Scandic og Østifterne giver 1.200 hotelophold til ansatte i sundheds- og plejesektoren.

Står du i frontlinjen under pandemien, håber Østifterne og Scandic, at kunne give dig og din familie en velfortjent ferie. Som tak for indsatsen giver parterne derfor 1.200 hotelophold væk til de hårdtprøvede ansatte i sundheds- og plejesektoren.

Fra i dag kan ansatte indenfor sundheds- og plejesektoren tilmelde sig lodtrækningen om et af i alt 1.200 gavekort til hotelophold med familie eller nærmeste på et af Scandics hoteller i Danmark.

Initiativet kommer på opfordring fra den velgørende forening, Østifterne, der kontaktede Scandic Hotels med ønske om at sende en tak til de hårdt prøvede ansatte i sundheds- og plejesektoren, der under pandemien har stået i frontlinjen. “Vi arbejder for at sætte omtanke på dagsordenen i Danmark. Det er omtanken for hinanden, der sikrer, at vi trygt kommer igennem pandemien. Danmarks sundheds- og plejepersonale har inspireret os alle med deres helt ekstraordinære indsats. Vi har derfor følt et behov for at give tilbage til de mennesker, der har sikret vores alles tryghed. Vi besluttede at kontakte Scandic for at undersøge, hvor meget vi i fællesskab kunne gøre for at give tilbage. Derfor udlodder vi i alt 1.200 hotelophold blandt dem, der har gjort en indsats indenfor sundheds- eller plejesektoren under pandemien. ” fortæller Lars Suhr Olsen, direktør for Østifterne

“Sammen med Østifterne har Scandic været opsat på at vise omtanke for de fantastiske mennesker, der står i frontlinjen. Det er ingen hemmelighed, at pandemien har ramt hotelbranchen hårdt. Vi ser Sundheds- og plejesektoren som en forudsætning for, at Danmark kan åbne op igen, og dermed også en forudsætning for, at hotelbranchen kan komme tilbage på ret køl. Derfor er vi særligt stolte over, at Scandic er i en position, hvor vi kan byde 1.200 frontlinjekæmpere og deres familier velkomne på vores hoteller. Hvor vi under sikre forhold kan forkæle og give dem fornyet energi.” udtaler Søren Faerber, administrerende direktør for Scandic Hotels i Danmark.

Gavekortene på hotelophold gives til sundheds- og plejepersonale, deres eventuelle partner og børn, og svarer til to overnatninger med morgenmad på et af Scandics hoteller i Danmark. Opholdene vil ske under sikre forhold på Scandics hoteller, der under coronapandemien har indført strenge krav til rengøring og hygiejne. Hotelkæden har blandt andet indført portionsanrettet morgenmad for at undgå smittefare.

Har du stået i frontlinjen, eller kender du en, der har, kan du deltage eller indstille én til lodtrækningen om et af de 1.200 gavekort via link: Vi takker for indsatsen

For yderligere kommentarer kontakt:
Lars Suhr Olsen, direktør for Østifterne: 24 98 46 36