pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Vandalarm – spar 50%

Hvert år oplever tusindvis af boligejere, at deres skjulte vandrør er blevet utætte – og ofte med store vandskader til følge. Store vandskader er stressende og besværlige og i værste fald må man flytte, mens reparationerne står på.

Kom vandskader i forkøbet med en prisvindende vandalarm

Som kunde i Nykredit Forsikring – og dermed medlem af Østifterne – kan du komme skaderne i forkøbet med en af markedets bedste vandalarmer, der installeres på husets hovedrør. Vandalarmen overvåger dit vandforbrug, og sker der pludselige ændringer i forbruget, lukker alarmen automatisk for vandet, så vandskaderne bliver begrænset. Alt sammen styres nemt via en app, så du selv let kan åbne og lukke for vandet – og samtidig får du et godt overblik over dit vandforbrug.

Få vandalarmen til kun 2.000 kr. (normalt 4.500 kr.)

Hos Østifterne og Nykredit Forsikring har vi fokus på forebyggelse af vandskader, og Østifterne giver derfor et tilskud på 2.500 kr. til køb og installation af vandalarmen for dig, som har din husforsikring i Nykredit Forsikring. Således får du vandalarm og installation for kun 2.000 kr. (normalt 4.500 kr.).

Sådan bestiller du vandalarm og installation

Du bestiller vandalarmen ved at sende en mail til boligliv@nykreditforsikring.dk. I mailen bedes du notere:

  • Emne (Vandalarm)
  • Kundenummer hos Nykredit Forsikring
  • Telefonnummer

Du bliver indenfor et par dage kontaktet af en lokal VVS’er for at aftale tid for installation af vandalarmen. Det er Nykredit Forsikrings håndværkernetværk, der står for installationen.

Bemærk: Ved betydeligt ekstraarbejde med montering af vandalarm må påregnes egenbetaling udover de 2.000 kr. afsat til montering.

Hvis du vil høre mere 

Så kontakt Nykredit Forsikring på 70 15 60 10.