pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Øvrige

Sammen om Hinanden

Østifterne har sammen med Boligselskabet Boliggården, Konradi - liv i og mellem husene og SSP Helsingør startet en indsats i tre boligområder i Helsingør med henblik på at give børn og unge ansvar og muligheder i eget liv

Læs pressemeddelelsen her

Koncept X

Østifterne samarbejder med Café Exit og Kriminalforsorgen om at indrage indsatte i tilrettelæggelsen af deres afsoning med henblik på at sikre uddannelse og trivsel, og dermed øge chancen for et godt liv på den anden side af kriminalitet

Læs mere om projektet her

Læs for Livet

Østifterne støtter Læs for Livet, som etablerer biblioteker på institutioner, så børn og unge kan have adgang til bøger i deres hverdag

Læs mere om Læs for Livet her

FremtidsBygger

Østifterne støtter Dansk Flygtningehjælp Ungdoms projekt FremtidsBygger. Projektet arbejder på at udvikle nye arbejdsmarkedsrettede indsatser, der vil hjælpe unge flygtninge i uddannelse og job. FremtidsBygger har tre dele:
Makkerpar
1-1 match mellem unge flygtninge og ressourcestærke danske unge. Den frivillige unge støtter og vejleder både socialt og i uddannelses- samt jobrettede relationer.
Lokale workshops om uddannelse, job, iværksætteri m.m.
Introduktion til det danske uddannelsessystem og arbejdsmarked. Målet er at videregive viden og inspiration, der muliggør det næste skridt på vej mod uddannelse og job.
Brobygningsindsats
Via fokuseret vejledning og opfølgning samt gennem involvering af eksterne samarbejdspartnere, sikres en effektiv brobygning til andre uddannelses– og beskæftigelsesrettede indsatser. Blandt samarbejds-partnerne er Dansk Flygtningehjælps jobklubber, Hack Your Future, Student Refugees, UU-vejledningen og Studievalg samt udvalgte lokale virksomheder og beskæftigelsesprojekter.

Læs mere om DFUNK her

Tvilling

Tvilling er et samarbejde mellem Foreningen Nydansker og Østifterne. Projektet ønsker med ansættelse af flygtningekvinder i IGU-stillinger på kommunale pleje- og omsorgsarbejdspladser, at skabe både økonomiske gevinster for kommunerne og øge integrationen af flygtningekvinder på arbejdsmarkedet. De kommende år byder på et voksende behov for uddannede social- og sundhedshjælpere, og IGU-ansatte vil, efter afsluttet IGU-forløb, kunne optages på en relevant faglig uddannelse. Hvilket i sidste ende bl.a. vil skabe øgede skatteindtægter og øget beskæftigelse blandt flygtningekvinder.

Læs mere om Foreningen Nydansker her

9-årige helte fik 5.000 kr.

Tvillingedrengene Gustav og Oliver fik hver 5.000 kr. af Østifterne, da de slukkede en brand i deres stråtækte hus. De to drenge var kortvarigt alene hjemme i familiens stråtækte gård i Helsinge, da der opstod brand i bryggerset. Gustav og Oliver havde ingen telefon til at tilkalde hjælp, men til gengæld havde de et par spande. Og i stedet for at løbe skrigende bort, gik de ufortrødent i gang med at bekæmpe de meterhøje flammer med vand.

Livreddende førstehjælp på Herningvej

Tre trafikanter gav livreddende førstehjælp til en 56 årig bilist, der fik hjertestop og faldt sammen over rattet.
De tre trafikanter, som tilfældigvis var på Herningvej ved Herning på tidspunktet for ulykken, gav livreddende førstehjælp og fik gang i hjertet igen samt tilkaldt hjælp. Den 56 årige blev fløjet i helikopter til Skejby Sygehus for videre behandling.
Østifterne har belønnet de tre redningsmænds indsats.

Sprang i havnen og reddede 12 årig pige

En 12 årig pige havde i januar måned planlagt en biograftur med sine veninder. Pigerne var ankommet til biografen i god tid, og benyttede ventetiden til at optage en video udenfor biografen. Pludselig mistede den 12 årige balancen og faldt i havnebassinet i Nykøbing Falster.
Da Besart Ujkani hører skrig fra havnebassinet, ser han en spinkel pige i vandet, som kæmper for at holde hovedet oven vande. Uden at tænke over det, springer han i det iskolde vand og redder pigen fra at drukne. Besart Ujkani blev belønnet med kr. 10.000 af Østifterne for sin heltemodige gerning.