pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Rottespærre – spar 60%

Hvert år oplever tusindvis af boligejere rotter i hjemmet. Det giver ikke kun rotteskader på bygninger og rør, men er også meget ubehageligt.

Kom rotter og rotteskader i forkøbet med en rottespærre

Du kan komme rotterne i forkøbet med en rottespærre. Rottespærren forhindrer rotter i at trænge ind i bygninger via hovedkloakkerne, hvor de oftest kommer fra. Rottespærren er lavet af rustfrit stål, som rotter ikke kan gnave sig igennem, og består af to spjæld, der blokerer for rottens vej ind, men ikke for spildevandets vej ud.

Rotterne har dermed ikke adgang til kloakrørene under dit hus – det giver markant færre rotteskader samt ro i maven.

Få rottespærren til kun 1.500 kr. (normalt 4.000 kr.)

Hos Østifterne og Nykredit Forsikring har vi fokus på forebyggelse af rotteskader. Som kunde med husforsikring i Nykredit Forsikring – og dermed medlem af Østifterne – giver vi dig derfor et tilskud på 2.500 kr. til køb og installation af rottespærren. Således får du rottespærre og installation via en af vores autoriserede kloakmestre for kun 1.500 kr. (normalt 4.000 kr.).

Du får endda flere fordele. Vi betaler også første års servicetjek af rottespærren (normalpris ca. 500 kr.)

Sådan bestiller du rottespærre og installation

Du bestiller rottespærren ved at sende en mail på: boligliv@nykreditforsikring.dk. I mailen bedes du notere:

  • Emne (Rottespærre)
  • Kundenummer hos Nykredit Forsirking
  • Telefonnummer

Du bliver indenfor et par dage kontaktet af en lokal kloakmester for at aftale tid for installation af rottespærren. Det er Nykredit Forsikrings håndværkernetværk, der står for installationen.
Bemærk: Vær opmærksom på at der skal foretages servicetjek af rottespærren en gang om året af en autoriseret kloakmester. Tænk ikke på første års servicetjek – det betaler vi!

 

Hvis du vil høre mere 

Så kontakt Nykredit Forsikring på 70 15 60 10.